Huurrecht

Bij Taurus Advocaten kunt u tevens terecht voor geschillen op het gebied van het huurrecht. De advocaten van Taurus behandelen diverse rechtsproblemen die betrekking hebben op de huur en verhuur van woonruimte, bedrijfsruimte of anderszins. Voor ieder van deze vormen van huur gelden specifieke (wettelijke) regels. Door middel van het opstellen van een goede schriftelijke huurovereenkomst worden voor u de afspraken helder en doeltreffend schriftelijk vastgelegd en worden uw rechten zo veel als mogelijk beschermd. Ook in het huurrecht geldt dat een tijdige inschakeling van een huurrecht advocaat problemen kan voorkomen.

Taurus Advocaten staat zowel professionele als particuliere verhuurders en (onder)huurders bij. U kunt bij Taurus Advocaten terecht om uw huurcontracten te laten opstellen dan wel te laten beoordelen.

Voorts adviseert Taurus Advocaten op het gebied van onder meer de beëindiging van de huurovereenkomst en ontruiming van het gehuurde, indeplaatsstelling, huurprijswijziging, renovaties, huurachterstand, overlast, gebreken aan het gehuurde, onderhoudsverplichting etc. Taurus Advocaten beschikt over een ruime ervaring en geven zowel huurder als verhuurder advies in huurgeschillen.

In geval van een procedure wordt door Taurus Advocaten vlot en zo efficiënt mogelijk geprocedeerd.

Indien u vragen heeft over dit rechtsgebied dan kunt u contact opnemen met mr. J. (Jeroen) Bouwman.