BTW Advocaten in ‘t nieuw

Met vier advocaten afkomstig van verschillende grote advocatenkantoren, zijn wij ruim zeven jaar geleden BTW Advocaten gestart. Wij hadden de ambitie om een eigentijds kantoor op te zetten en dat is gelukt! De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot hét full service advocatenkantoor voor de zakelijke markt en wij onderscheiden ons doordat alle advocaten die bij ons werkzaam zijn, een eigen expertise hebben en minimaal zeven jaar werkervaring. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit leveren tegen scherpe uurtarieven.

Wij kijken graag vooruit en dit brengt met zich mee dat wij een nieuwe naam en visuele uitstraling hebben ontwikkeld die passen bij onze visie en toekomstplannen. Vanaf 15 december zullen wij deze doorvoeren in al onze uitingen.

DAADKRACHTIG, BETROUWBAAR & TOEGEWIJD

Onze nieuwe naam is: Taurus Advocaten. Taurus betekent stier. Deze naam geeft weer hoe onze cliënten ons omschrijven: daadkrachtig, betrouwbaar en toegewijd. Dit zijn belangrijke eigenschappen van een topadvocaat. Wij gaan door waar anderen opgeven. De kleuren rood en antracietgrijs passen daar uitstekend bij. Rood is een kleur die enerzijds snelheid en agressiviteit uitstraalt, anderzijds staat het symbool voor de aandacht die wij hebben voor elke cliënt en de passie voor ons werk. Onze betrouwbaarheid, expertise en professionaliteit worden weergegeven met de kleur antracietgrijs.

TAAL VAN DE ONDERNEMER

Ons kantoor zit in het hart van de ondernemende gemeente Westland en of het nu om glastuinbouw gaat of andere sectoren, wij kennen de omgeving als geen ander en weten wat er speelt en hoe u hierop kunt anticiperen. Wij zijn ook actief buiten de regio, zowel nationaal als internationaal. Of u nu een zelfstandig ondernemer bent of multinational, voor topkwaliteit kunt u bij ons in Naaldwijk terecht. Wij spreken uw taal en kunnen u bijstaan en adviseren in de meest uiteenlopende kwesties. Op onze nieuwe website taurusadvocaten.nl vindt u nadere informatie over onze dienstverlening.